Naisten Linjan palvelut

Valtakunnallinen, maksuton neuvonta- ja tukipuhelin väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen. Puhelut ovat luottamuksellisia. Voit soittaa nimettömästi.

Naisten Linjan palveluissa vastaavat koulutetut vapaaehtoiset naiset. Naisten Linja kouluttaa vuosittain uusia vapaaehtoisia ja jokaisella päivystystä aloittavalla uudella vapaaehtoisella koulutukseen sisältyy niin kutsuttu perehdytysvuoro. Harjoitteluvuorossa uudet päivystäjät ovat mukana päivystystilanteessa ja seuraavat sivusta kokeneen päivystäjän toimintaa – yhteydenottajan puhe ei kuulu muille, kuin yhteydenottoon vastaavalle päivystäjälle.

Naisten Linja päivystää numerossa 0800 02400

Suomeksi: ma-pe klo 16–20

Englanniksi / in English: pe klo 16–20 / on Fridays from 4pm to 8pm

Lisätietoa Naisten Linjan puhelinpäivystyksestä löydät täältä »


Naisten Linja Chat

Naisten Linja Chat on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeville naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen. Chat on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 17–19.

Lisätietoa chatistä löydät täältä »


Turv@verkko-palvelut

Turv@verkko-puhelin & chat on tarkoitettu digitaalista väkivaltaa ja vainoa sekä verkkovihaa kokeneille, heidän läheisilleen ja ammattilaisille, jotka kaipaavat tukea teknologiavälitteiseen väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä. Turv@verkko-palveluissa voit keskustella aiheeseen perehtyneen asiantuntijan kanssa. Hankkeen työntekijöihin saat yhteyden myös nettikirjepalvelun kautta.

Turv@verkko-chat, naistenlinja.fi, keskiviikkoisin klo 12–14 
Turv@verkko-puhelin, p. 0800 02400, torstaisin klo 12–14


Nettikirjepalvelu

Maksutonta neuvontaa ja tukea Internetin välityksellä väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen.

Lue lisää kysymys & vastaus -palvelusta »

Suojaa yksityisyytesi!

Suosittelemme että käytät kysymystä lähettäessäsi selaimesi yksityisyydensuojatilaa (privacy mode tai incognito mode).

Kirjoita uusi viesti   tai   Nouda vastaus


Ryhmätoimintaa väkivaltaa kokeneille naisille

Naisten Linja Suomessa ry tarjoaa avoimen keskusteluryhmän väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille Helsingissä. Ryhmä on osallistujille ilmainen eikä ennakkoilmoittautumista avoimeen ryhmään tarvita. Ryhmää ohjaavat kokeneet ammattilaiset.

Lisätietoa ryhmistä löydät täältä »


Tukihenkilötoiminta

Naisten Linja tukihenkilötoiminta on tarkoitettu naisille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa, väkivallan uhkaa tai pelkoa. Tukihenkilön kanssa voit keskustella ja pohtia tilannettasi luottamuksellisesti ja hän voi tarvittaessa toimia esimerkiksi asiointiapunasi.

Lisätietoa tukihenkilötoiminnasta löydät täältä »