”En saanut tavata entisiä kavereitani, en olla tekemisissä sisarusteni ja vanhempieni kanssa, en puhua kauppareissuilla tuttujen kanssa. Lopulta estettiin jopa töihin meneminen. Väkivalta paheni koko ajan: hakkaamista, potkimista, hiusten repimistä, pakottamista seksiin tuntikausien ajan. On monta asiaa mitä en ole kertonut kellekään.” -Heidi

Yllättävän monella naisella on sama salaisuus. He ovat kokeneet väkivaltaa. Joka kolmas ei kerro väkivallasta kenellekään.

Meille he voivat kertoa. Me kuuntelemme, tuemme ja tarjoamme turvallisen tilan toipumiseen. Palvelumme  perustuvat koulutettujen vapaaehtoisten ja ammattilaisten työhön.

Väkivaltaa kokeneelle ensimmäinen askel toipumisen tiellä on asiasta puhuminen. Tällä hetkellä emme pysty vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin. Joka neljäs Naisten Linjalle soittaja ei pääse läpi linjan ollessa varattu. Vertaisryhmiin on hakijoita enemmän kuin voimme ottaa vastaan. Nettipalvelumme ruuhkautuu tämän tästä.

Me emme halua kääntää selkäämme näille naisille. Älä käännä sinäkään. Pitkäjänteisen tuen ja avun tarjoamiseen tarvitsemme lahjoitustasi.

Lahjoittamalla tuet ja autat konkreettisesti väkivaltaa kokeneita naisia.

Kuukausilahjoittaminen

Clear selection
 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa

Kertalahjoitus:

Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH
Viitenumero: 5209

Huom! Käytäthän lahjoittaessasi viitettä! Näin varmistat sen, että lahjoituksesi tulee kokonaisuudessaan perille. Pankki veloittaa pienen osuuden ilman viitenumeroa maksetuista lahjoituksista.

Tehdään toipumisesta totta. Yhdessä.

”Tämä tavallinen elämä ilman väkivaltaa ja sen pelkoa on kuin paratiisi! En ole koskaan ollut näin onnellinen, iloinen, avoin ja nauravainen. Minun ei tarvitse pelätä väkivaltaa, kestää ex-miehen murjotusta, henkistä väkivaltaa ja seksuaalista painostusta. Olen oppinut, että rakkaus on ennen kaikkea tekoja eikä vain tyhjiä sanoja. Kiitos niistä ymmärtävistä, kuuntelevista korvista ja rohkaisevista sanoista, joita sain teille soittaessani vuosi sitten!” – soittajan palaute

Keräyslupa POL-2015-14403. Lupa on voimassa 23.3.2016 – 22.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 23.3.2016. Keräysvarat käytetään Naisten Linjan palvelujen järjestämiseen ja kehittämiseen sekä toiminnasta tiedottamiseen.

Naisten puolella. Väkivaltaa vastaan. Nyt ja aina. Naisten Linja.