Lahjoittamalla tuet ja autat konkreettisesti väkivaltaa kokeneita naisia.

Joka kolmas nainen Suomessa on kokenut tai kokee väkivaltaa suhteessaan. Joka kolmas heistä ei kerro väkivallasta kenellekään.  Meille he voivat kertoa. Me kuuntelemme, tuemme ja tarjoamme turvallisen tilan toipumiseen. Palvelumme perustuvat koulutettujen vapaaehtoisten ja ammattilaisten työhön.

“Jokainen ilta töistä kotiin päin ajaessani, en tiennyt mikä minua tällä kertaa odottaisi. En voinut kertoa kenellekään, joten en voinut paeta minnekään – olinhan itsekin “itsetietoinen, kaunis ja alallani menestyvä nainen”, vaikka olinkin välillä vähän “kaatunut portaissa”.
Olin päättänyt selvitä ja jaksaa.” – Se kolmas -taidekampanjan Tarina 2

Väkivaltaa kokeneelle ensimmäinen askel toipumisen tiellä on asiasta puhuminen. Tällä hetkellä emme pysty vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin. Koronaviruspandemia on lisännyt avuntarvetta entisestään. Moni auttavaan puhelimeemme soittava ei pääse läpi linjan ollessa varattu. Vertaisryhmiin on hakijoita enemmän kuin voimme ottaa vastaan. Nettipalvelumme ruuhkautuu tämän tästä.

Pitkäjänteisen tuen ja avun tarjoamiseen tarvitsemme lahjoitustasi. Yhdessä meitä on monta. 

Kuukausilahjoittaminen

Clear selection
 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kertalahjoitus:

Voit lahjoittaa joko MobilePaylla tai tilisiirrolla.

MobilePay:
1. Avaa MobilePay.
2. Syötä haluamasi summa.
3. Syötä keräysnumeromme 22241.
4. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä.

Tilisiirto:
Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH
Viitenumero: 5209

Huom! Käytäthän viitettä lahjoittaessasi tilisiirrolla! Näin varmistat sen, että lahjoituksesi tulee kokonaisuudessaan perille. Pankki veloittaa pienen osuuden ilman viitenumeroa maksetuista lahjoituksista.

Tehdään toipumisesta totta. Yhdessä.

”Tämä tavallinen elämä ilman väkivaltaa ja sen pelkoa on kuin paratiisi! En ole koskaan ollut näin onnellinen, iloinen, avoin ja nauravainen. Minun ei tarvitse pelätä väkivaltaa, kestää ex-miehen murjotusta, henkistä väkivaltaa ja seksuaalista painostusta. Olen oppinut, että rakkaus on ennen kaikkea tekoja eikä vain tyhjiä sanoja. Kiitos niistä ymmärtävistä, kuuntelevista korvista ja rohkaisevista sanoista, joita sain teille soittaessani vuosi sitten!” – soittajan palaute

Keräyslupa RA/2019/889. Lupa on voimassa 27.11.2019 – 31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 21.10.2019. Keräysvarat käytetään Naisten Linjan tuottamien, toipumista ja voimaantumista edistävien palvelujen järjestämiseen, toteuttamiseen, kehittämiseen, palveluista tiedottamiseen, kouluttamiseen sekä vaikuttamistoimintaan. Kerätyillä varoilla voidaan esimerkiksi palkata lisätyövoimaa sekä järjestää ryhmätoimintaa väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille.

Naisten puolella. Väkivaltaa vastaan. Nyt ja aina. Naisten Linja.