Lahjoittamalla tuet ja autat konkreettisesti väkivaltaa kokeneita naisia.

Joka kolmas nainen Suomessa on kokenut tai kokee väkivaltaa suhteessaan. Joka kolmas heistä ei kerro väkivallasta kenellekään. Meille he voivat kertoa. Me kuuntelemme, tuemme ja tarjoamme turvallisen tilan toipumiseen. Palvelumme perustuvat koulutettujen vapaaehtoisten ja ammattilaisten työhön.

“Jokainen ilta töistä kotiin päin ajaessani, en tiennyt mikä minua tällä kertaa odottaisi. En voinut kertoa kenellekään, joten en voinut paeta minnekään – olinhan itsekin “itsetietoinen, kaunis ja alallani menestyvä nainen”, vaikka olinkin välillä vähän “kaatunut portaissa”.
Olin päättänyt selvitä ja jaksaa.” – Se kolmas -taidekampanjan Tarina 2

Väkivaltaa kokeneelle ensimmäinen askel toipumisen tiellä on asiasta puhuminen. Tällä hetkellä emme pysty vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin. Joka neljäs Naisten Linjalle soittaja ei pääse läpi linjan ollessa varattu. Vertaisryhmiin on hakijoita enemmän kuin voimme ottaa vastaan. Nettipalvelumme ruuhkautuu tämän tästä.

Me emme halua kääntää selkäämme näille naisille. Älä käännä sinäkään. Pitkäjänteisen tuen ja avun tarjoamiseen tarvitsemme lahjoitustasi.

 

Kertalahjoitus:

Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH
Viitenumero: 5209

Huom! Käytäthän lahjoittaessasi viitettä! Näin varmistat sen, että lahjoituksesi tulee kokonaisuudessaan perille. Pankki veloittaa pienen osuuden ilman viitenumeroa maksetuista lahjoituksista.

Kuukausilahjoittaminen

Clear selection
 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Category:

Tehdään toipumisesta totta. Yhdessä.

”Tämä tavallinen elämä ilman väkivaltaa ja sen pelkoa on kuin paratiisi! En ole koskaan ollut näin onnellinen, iloinen, avoin ja nauravainen. Minun ei tarvitse pelätä väkivaltaa, kestää ex-miehen murjotusta, henkistä väkivaltaa ja seksuaalista painostusta. Olen oppinut, että rakkaus on ennen kaikkea tekoja eikä vain tyhjiä sanoja. Kiitos niistä ymmärtävistä, kuuntelevista korvista ja rohkaisevista sanoista, joita sain teille soittaessani vuosi sitten!” – soittajan palaute

Keräyslupa RA/2018/1136. Lupa on voimassa 26.11.2018 – 25.11.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 26.11.2018. Keräysvarat käytetään Naisten Linjan palvelujen toteuttamiseen, kehittämiseen ja palveluista tiedottamiseen. Kerättäviä varoja käytetään myös vertaisryhmien ja koulutusten järjestämiseen sekä kampanjoinnista ja tiedotuksesta aiheutuviin kuluihin. Kerättäviä varoja käytetään myös Naisten Linjan vapaaehtoisten koulutuksen, työnohjauksen ja virkistystoiminnan järjestämiseen.

Naisten puolella. Väkivaltaa vastaan. Nyt ja aina. Naisten Linja.