Vapaaehtoiseksi Naisten Linjalle?

Naisten Linjan vapaaehtoisina toimii naisia, jotka haluavat tukea väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneita naisia ja tyttöjä.

Naisten Linja kuuntelee, tukee ja antaa tietoa väkivallasta ja siitä toipumisessa. Palveluissamme naiset ja tytöt sekä heidän läheisensä voivat kysyä väkivallasta, purkaa kokemuksiaan ja saada neuvoja ja tukea vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemiseen. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Koulutamme joka vuosi uusia vapaaehtoisia. Ilmoitamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme, kun syksyn 2020 vapaaehtoishaku avautuu.

Miten vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoiset valitaan ryhmähaastattelun perusteella ja koulutetaan sen jälkeen tehtävään. Naisten Linjan vapaaehtoisena voit toimia päivystäjänä puhelimessa, chatissa ja nettikirjepalvelussa. Koulutus ja päivystys tapahtuvat Helsingin keskustassa.

Emme edellytä mitään tiettyä pohjakoulutusta tai kokemusta. Toiminnassamme on mukana taustaltaan erilaisista taustoista tulevia, eri ikäisiä naisia, jotka haluavat auttaa toisia naisia ja tyttöjä. Mahdolliset omat väkivaltakokemukset tulee kuitenkin olla käsitelty, ettei tehtävä muodostu liian raskaaksi.

Tarjoamme kattavan koulutuksen, jossa käsitellään naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ihmisoikeusloukkauksena, väkivaltaa kokeneiden naisten moninaisuutta sekä väkivallan muotoja ja niiden vaikutuksia naisen tai tytön elämään.

Koulutuksen lisäksi tarjoamme vapaaehtoisille työnohjausta, täydennyskoulutuksia, yhteisiä virkistystapahtumia ja Naisten Linjan lämminhenkisen, innostuneen yhteisön!

 

Heli Laakkonen, vapaaehtoistyön koordinaattori

heli.laakkonen@naistenlinja.fi
p. 050 567 2947

 

 

Hae mukaan vapaaehtoiskoulutukseen:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Lisätietoja