Vapaaehtoiseksi Naisten Linjalle?

Naisten Linjan vapaaehtoisina toimii naisia, jotka haluavat tukea väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneita naisia ja tyttöjä.

Naisten Linja kuuntelee, tukee ja antaa tietoa väkivallasta ja siitä toipumisessa. Palveluissamme naiset ja tytöt sekä heidän läheisensä voivat kysyä väkivallasta, purkaa kokemuksiaan ja saada neuvoja ja tukea vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemiseen. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Koulutamme joka vuosi uusia vapaaehtoisia. Seuraava koulutuksemme alkaa syyskuussa 2019 ja haemme juuri nyt siihen vapaaehtoisia!

Miten vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoiset valitaan ryhmähaastattelun perusteella ja koulutetaan sen jälkeen tehtävään. Naisten Linjan vapaaehtoisena voit toimia päivystäjänä puhelimessa, Chatissa ja Nettikirjepalvelussa. Koulutus ja päivystys tapahtuvat Helsingissä.

Emme edellytä mitään tiettyä pohjakoulutusta tai kokemusta. Toiminnassamme on mukana taustaltaan hyvin erilaisia, eri ikäisiä naisia, jotka haluavat auttaa toisia naisia ja tyttöjä. Mahdolliset omat väkivaltakokemukset tulee kuitenkin olla käsitelty, ettei tehtävä muodostu liian raskaaksi.

Tarjoamme kattavan koulutuksen, jossa käsitellään naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ihmisoikeusloukkauksena, väkivaltaa kokeneiden naisten moninaisuutta sekä väkivallan muotoja ja niiden vaikutuksia naisen tai tytön elämään.

Koulutuksen lisäksi tarjoamme vapaaehtoisille työnohjausta, täydennyskoulutuksia, yhteisiä virkistystapahtumia ja Naisten Linjan lämminhenkisen, innostuneen yhteisön.

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2019 koulutukseen 12.8.2019 mennessä!

Vapaaehtoiskoulutuksen syksyn 2019 aikataulu

Peruskoulutus 2019:

la 7.9.
to 12.9.
to 19.9.
to 26.9.
to 3.10.
la 28.9.

Syventävät opinnot 2019:

to 17.10.
to 24.10.
to 31.10.
to 14.11.

Ada Kairavuori, vapaaehtoistyön koordinaattorin sijainen

ada.kairavuori@naistenlinja.fi
p. 050 567 2974

Katja Orpana, vapaaehtoistyön koordinaattori (lomalla 21.7. saakka)

 

Hae mukaan vapaaehtoiskoulutukseen:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Lisätietoja