Me tarvitsemme sinua. Liity Naisten Linjan jäseneksi.

“Arvet ovat todella syvät, suurimmat henkisestä vahingoittamisesta, fyysisestä pienemmät. Viimein olen tullut siihen tilanteeseen, että olen valmis käymään kaiken läpi. Tunnen, että minun on saatava joku, jolle luottamuksellisesti puhua. Syvälle sisimpääni sattuu niin kovasti.” – Maria

Me Naisten Linjalla haluamme tukea Mariaa ja kaikkia hänen kaltaisiaan. Olemme olemassa, jotta väkivaltaa kokeneet naiset ja tytöt saavat tilaa puhua. Uskomme, että koetusta väkivallasta puhuminen on avain toipumiseen ja kulttuurin muutokseen.

Liittymällä jäseneksi osoitat, että toimintamme on mielestäsi tarpeellista. Uskot, että ihminen ei ole ihmiselle susi, vaan tuki. Jäsenmaksutuotoilla teemme tekoja, jotka muuttavat yksi kerrallaan maailmaa väkivallattomammaksi. Sinun jäsenyytesi avulla kampanjoimme, jotta yhä useampi väkivaltaa kokenut saa apua.

Yhdessä me teemme väkivaltaa kokeneiden naisten ja tyttöjen toipumisesta totta.

Sinulla on mahdollisuus liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi (vain naiset) tai kannatusjäseneksi (kaikille avoin). Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 42 euroa vuodessa. Kannatusjäsenten sekä pienituloisten varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 21 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, muu syy). Ilmoitathan pienituloisuudesta liittymislomakkeen kommenttikentässä.

Kannatusjäsenenä:

  • Tuet työtämme!
  • Saat läsnäolo- ja puheoikeuden Naisten Linjan vuosikokouksissa kahdesti vuodessa

Varsinaisena jäsenenä:

  • Kannatusjäsenen etujen lisäksi sinulla on oikeus osallistua päätöksentekoon Naisten Linjan vuosikokouksissa.

Kun haluat vaikuttaa, liity Naisten Linjan jäseneksi.

Kyllä!

Haluan liittyä Naisten Linja Suomessa ry:n jäseneksi!

Täytä lomake ja paina “Lähetä”. Voit myös tulostaa lomakkeen ja postittaa sen täytettynä osoitteeseen Naisten Linja, PL 136, 00121 Helsinki

Jäsenyys

Etunimet ja sukunimi*

Syntymäaika*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Lähiosoite*

Postinumero ja -toimipaikka*

Haluaisitko itse toimia jotenkin Naisten Linja Suomessa ry:ssä?

*Pakollinen kenttä

Naisten puolella. Väkivaltaa vastaan. Nyt ja aina. Naisten Linja.