Ryhmätoiminta

 

Päänavaus-ryhmä

Päänavaus-ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille. Ryhmä kokoontuu Helsingissä joka toinen viikko. Osallistuminen on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Lue lisää!

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kohdanneille transfeminiineille

Naisten Linja ja Setan Transtukipiste järjestävät yhteistyössä verkkovertaisryhmän väkivaltaa kohdanneille transfeminiineille keväällä 2017. Verkkovertaisryhmä tarjoaa tietoa ja tukea väkivallasta ja siitä toipumisesta. Lue lisää!

 

Aikaisemmat ryhmät

Verkkovertaisryhmä henkistä väkivaltaa kokeneille

Käsittelemättä jäänyt henkisen väkivallan kokemus on raskas kantaa. Läheisen tekemä henkinen väkivalta viiltää syvältä ja jättää kokijaansa pitkäkestoisen jäljen. Verkkoryhmä tarjoaa tilan henkisen väkivallan kokemusten purkamiseen ja käsittelyyn ammattilaisten ohjaamassa keskustelussa. Hakuaika on päättynyt. Uusi ryhmä järjestetään todennäköisesti 2017.

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kokeneille vammaisille ja pitkäaikaissairaille naisille

Vammaisen naisen mahdollisuus kohdata elämässään väkivaltaa tai sen uhkaa on monin verroin suurempi kuin vammattoman naisen. Verkkovertaisryhmä tarjoaa tietoa ja tukea vammaiseen naiseen kohdistuvasta väkivallasta ja siitä toipumisesta. Ryhmässä käsitellään osallistujien kokemuksia, muistoja ja myös tuoreita tilanteita.  Hakuaika on päättynyt. Uusi ryhmä järjestetään todennäköisesti 2017.