Ryhmätoiminta

 

 

Avoin ryhmä

Avoin ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille. Ryhmä kokoontuu Helsingissä joka toinen torstai 25.1. alkaen. Osallistuminen on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Lue lisää!

Verkkovertaisryhmä henkistä väkivaltaa kokeneille

Käsittelemättä jäänyt henkisen väkivallan kokemus on raskas khttps://www.naistenlinja.fi/palvelut/ryhmatoiminta/verkkovertaisryhmat/#hvvantaa. Läheisen tekemä henkinen väkivalta viiltää syvältä ja jättää kokijaansa pitkäkestoisen jäljen. Verkkoryhmä tarjoaa tilan henkisen väkivallan kokemusten purkamiseen ja käsittelyyn ammattilaisten ohjaamassa keskustelussa. Ryhmä kokoontuu ajalla 16.5.-20.6. Haku ryhmään on päättynyt. Lue lisää!

Olo-Turva joogakurssi

Naisten Linjan ja Olo-Tilan joogaryhmä auttaa väkivaltaa kokenutta löytämään uudelleen turvapaikan kehostaan. Kurssin tarkoituksena on hoitaa väkivallan kehoon jättämää jännitystä ja purkamatonta stressiä lempeillä joogaliikkeillä, syvävenytyksillä, hengitykseen hiljentymisellä ja hyväksyvää läsnäoloa opettelemalla.  Haku on päättynyt ja ryhmä käynnissä. Lue lisää!

 

Aikaisemmat ryhmät

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa parisuhteessaan kokeneille nuorille naisille

Naisten Linja <3 Tyttöjen talo on parisuhteessaan väkivaltaa kokeneille nuorille naisille suunnattu verkkovertaisryhmä. Voit osallistua ryhmään, jos olet 18-25 -vuotias itsensä tytöksi tai naiseksi määrittelevä henkilö, joka on joskus kokenut kumppanin tekemää väkivaltaa. Haku on päättynyt. Lue lisää!

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kohdanneille romaninaisille

Naisten Linja ja Romano Mission Naisten Kulma järjestävät internetissä turvallisen verkkoryhmän väkivaltaa kohdanneille romaninaisille. Ryhmän kautta saat vertaistukea, kuuntelijan kokemuksillesi sekä tietoa väkivallasta. Haku on päättynyt. Lue lisää!

Olen selviytyjä – suljettu ryhmä

Väkivaltaa kokeneille naisille suunnattu Olen selviytyjä -ryhmä tarjoaa turvallisen tilan väkivaltakokemusten käsittelyyn. Vertaisryhmä kokoontuu kerran viikossa Helsingin keskustassa. Ryhmä pysyy samana koko syksyn ajan ja ryhmän jäsenet sitoutuvat pitkäaikaiseen toimintaan yhdessä. Ryhmä kokoontuu tiistaisin 24.10.-19.12.2017 klo 17-19. Haku on päättynyt.

Verkkovertaisryhmä parisuhteessa seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille naisille

Naisten Linja ja Raiskauskriisikeskus Tukinainen järjestävät tänä keväänä yhteistyössä verkkovertaistukiryhmän seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille naisille. Hakuaika ryhmään on käynnissä 24.4. saakka. Verkkovertaisryhmä alkaa 9.5. ja loppuu 12.6.2017. Lue lisää!  Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan some-kanavissa.

Verkkovertaisryhmä henkistä väkivaltaa kokeneille

Käsittelemättä jäänyt henkisen väkivallan kokemus on raskas kantaa. Läheisen tekemä henkinen väkivalta viiltää syvältä ja jättää kokijaansa pitkäkestoisen jäljen. Verkkoryhmä tarjoaa tilan henkisen väkivallan kokemusten purkamiseen ja käsittelyyn ammattilaisten ohjaamassa keskustelussa. Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan some-kanavissa.

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kokeneille vammaisille ja pitkäaikaissairaille naisille

Vammaisen naisen mahdollisuus kohdata elämässään väkivaltaa tai sen uhkaa on monin verroin suurempi kuin vammattoman naisen. Verkkovertaisryhmä tarjoaa tietoa ja tukea vammaiseen naiseen kohdistuvasta väkivallasta ja siitä toipumisesta. Ryhmässä käsitellään osallistujien kokemuksia, muistoja ja myös tuoreita tilanteita.  Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan some-kanavissa.

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kohdanneille transfeminiineille

Naisten Linja ja Setan Transtukipiste järjestävät yhteistyössä verkkovertaisryhmän väkivaltaa kohdanneille transfeminiineille keväällä 2017. Verkkovertaisryhmä tarjoaa tietoa ja tukea väkivallasta ja siitä toipumisesta.  Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan some-kanavissa.