Ryhmätoiminta

Kevään 2020 ryhmät

Avoin ryhmä

Avoin ryhmä kokoontuu taas helmikuussa 6.2. alkaen! Avoin ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille. Ryhmä kokoontuu Helsingin keskustassa joka toinen torstai klo 18:00-19:45. Osallistuminen on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Lue lisää!

Olo-Turva joogakurssi

Naisten Linjan ja Olo-Tilan syksyn joogaryhmä väkivaltaa ja häirintää kokeneille naisille 8.4. alkaen keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 (hakuaika päättyy 15.3.). Olo-Turva jooga auttaa löytämään rentoutuksen kautta oman kehon arvostuksen ja voiman uudelleen. Lue lisää!

 

Aikaisemmat ryhmät

Olen selviytyjä – suljettu ryhmä

Väkivaltaa kokeneille naisille suunnattu Olen selviytyjä -ryhmä tarjoaa turvallisen tilan väkivaltakokemusten käsittelyyn. Vertaisryhmään haetaan erikseen ja se pysyy samana koko syksyn ajan. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 30.10.-18.12. klo 18-19:30. Haku auki 13.10. saakka. Lue lisää!

Verkkovertaisryhmä seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille nuorille naisille

Naisten Linja <3 Tyttöjen talo on seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille nuorille naisille suunnattu verkkovertaisryhmä. Voit osallistua ryhmään, jos olet 18-29 -vuotias itsensä tytöksi tai naiseksi määrittelevä henkilö, joka on joskus kokenut seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa. Haku 13.9.2019 saakka. Lue lisää!

Verkkovertaisryhmä naisparisuhteessa väkivaltaa kokeneille naisille

Naisten Linja järjestää verkkovertaisryhmän naisparisuhteessa väkivaltaa kohdanneille naiseksi itsensä määritteleville. Ryhmä kokoontuu ajalla 8.4.-17.5.2019. Älä jää yksin väkivaltakokemuksesi kanssa, tule mukaan verkkovertaisryhmään! Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

Verkkovertaisryhmä henkistä väkivaltaa kokeneille

Käsittelemättä jäänyt henkisen väkivallan kokemus on raskas kantaa. Läheisen tekemä henkinen väkivalta viiltää syvältä ja jättää kokijaansa pitkäkestoisen jäljen. Verkkoryhmä tarjoaa tilan henkisen väkivallan kokemusten purkamiseen ja käsittelyyn ammattilaisten ohjaamassa keskustelussa. Ethän jää yksin, tukea on saatavilla! Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

#MeToo-verkkovertaisryhmä

Viime syksynä alkanut #MeToo-kampanja perustui jaetulle kokemukselle siitä, että liian moni meistä on kokenut seksuaalisuuttaan loukkaavaa kaltoinkohtelua ja joutunut vaikenemaan siitä. Sinun kokemuksesi määrittelee sen, milloin omat rajasi on ylitetty. Jokainen seksuaalisuuttasi loukkaava teko on väärin, tapahtui se kotona, kadulla tai netissä. Tästä saa puhua.
Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kohdanneille romaninaisille

Naisten Linja ja Romano Mission Naisten Kulma järjestävät internetissä turvallisen verkkoryhmän väkivaltaa kohdanneille romaninaisille. Ryhmän kautta saat vertaistukea, kuuntelijan kokemuksillesi sekä tietoa väkivallasta. Ryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

Verkkovertaisryhmä parisuhteessa seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille naisille

Naisten Linja ja Raiskauskriisikeskus Tukinainen järjestävät tänä keväänä yhteistyössä verkkovertaistukiryhmän seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille naisille. Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

Verkkovertaisryhmä henkistä väkivaltaa kokeneille

Käsittelemättä jäänyt henkisen väkivallan kokemus on raskas kantaa. Läheisen tekemä henkinen väkivalta viiltää syvältä ja jättää kokijaansa pitkäkestoisen jäljen. Verkkoryhmä tarjoaa tilan henkisen väkivallan kokemusten purkamiseen ja käsittelyyn ammattilaisten ohjaamassa keskustelussa. Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kokeneille vammaisille ja pitkäaikaissairaille naisille

Vammaisen naisen mahdollisuus kohdata elämässään väkivaltaa tai sen uhkaa on monin verroin suurempi kuin vammattoman naisen. Verkkovertaisryhmä tarjoaa tietoa ja tukea vammaiseen naiseen kohdistuvasta väkivallasta ja siitä toipumisesta. Ryhmässä käsitellään osallistujien kokemuksia, muistoja ja myös tuoreita tilanteita.  Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.

Verkkovertaisryhmä väkivaltaa kohdanneille transfeminiineille

Naisten Linja ja Setan Transtukipiste järjestävät yhteistyössä verkkovertaisryhmän väkivaltaa kohdanneille transfeminiineille keväällä 2017. Verkkovertaisryhmä tarjoaa tietoa ja tukea väkivallasta ja siitä toipumisesta.  Verkkoryhmä on päättynyt. Seuraavasta ryhmästä ilmoitetaan tällä sivulla ja Naisten Linjan somekanavissa.