“Viesti auttoi paljon. Olin ajatellut itse samoja asioita, mutta helpotti, kun joku ulkopuolinen sanoi samat asiat ja antoi vahvistuksen tunteelleni siitä, että entisen kumppanin käytös ei ole normaalia enkä ansaitse tällaista.”

“Kiitos vastauksesta! Tuntuu hyvältä huomata, että vastaaja on oikea ihminen, eikä pelkkä automaattivastaaja. Sain tietoa, mistä hakea apua, ja se helpottaa oloani. Kaikenkaikkiaan vastauksenne antoi voimia jatkaa tästä eteenpäin – tiedän, että en olekaan ihan yksin, ja saan apua kun sitä tarvitsen.”

Joskus huolistaan on helpompi kirjoittaa kuin puhua. Usein asiat selkenevät itsellekin paremmin, kun ne laittaa paperille.

Voit kirjoittaa Naisten Linjan Nettikirjepalveluun, kun haluat kertoa kokemastasi väkivallasta tai sen uhasta, kysyä paikkakunnallasi saatavilla olevista palveluista tai pyytää apua jaksamiseesi.

Sinun ei tarvitse miettiä, ovatko kokemuksesi henkistä nujertamista,  fyysistä väkivaltaa, seksuaalista ahdistelua vai rajuksi yltynyttä riitaa.  Väkivallan tekijä voi olla kuka vaan – puolisosi, entinen seurustelukumppanisi, naapurisi tai täysin tuntematon henkilö. Riittää, että olet huolissasi.  Jokainen yhteydenotto on meille tärkeä.

Viestiisi vastaa Naisten Linjan kouluttama vapaaehtoinen nainen. Viestit ovat täysin anonyymejä, sillä sinulta ei kysytä mitään yhteystietoja tai nimeäsi. Palvelu toimii itse keksimälläsi nimimerkillä. Viestit ovat myös luottamuksellisia eikä kukaan ulkopuolinen pääse lukemaan niitä. Vastauksen voit noutaa käyttäjätunnuksellasi palvelusta viimeistään 10 päivän sisällä kysymyksen jättämisestä. Vastaamme kaikkiin kirjeisiin kuitenkin mahdollisimman pian.

Palvelussa voit lähettää uuden viestin nimettömänä, noutaa vastauksen kysymykseesi tai jatkaa aiemmin kesken jääneen viestin kirjoittamista.

Suojaa yksityisyytesi!

Suosittelemme että käytät kysymystä lähettäessäsi selaimesi yksityisyydensuojatilaa (privacy mode tai incognito mode).

 


Kirjoita uusi viesti

tai

Nouda vastaus


Käyttöohjeet:

  1. Kirjoita valitsemasi käyttäjätunnus ja paina jatka-painiketta
  2. Järjestelmä antaa sinulle salasanan. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi muistiin.
  3. Kirjoita viestisi tekstikenttään. Voit myös otsikoida viestin niin halutessasi.
  4. Kun viesti on valmis, paina lähetä-painiketta. Jos haluat jatkaa viestin kirjoittamista myöhemmin, valitse “Tallenna ja jatka myöhemmin”.
  5. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin kolmen viikon aikana kirjeen saapumisesta Naisten Linjalle. Tyypillinen vastausaika on noin viikko. Jokaiseen kysymykseen vastataan. Vastauksen voi lukea kohdasta “nouda vastaus” käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Viestit säilyvät järjestelmässä noin vuoden.

Lue lisää palvelun tietosuojasta »


 

Olen unohtanut salasanani/käyttäjätunnukseni, mitä teen?

Ei hätää, kysymyksesi on meillä tallessa. Jätä meille uusi viesti, jossa kuvailet lyhyesti, mitä kirjeesi koski. Ota tämän uuden kirjeen käyttäjätunnus ja salasana talteen. Jos muistat edellisen viestisi käyttäjätunnuksen tai jonkin yksityiskohdan viestistäsi, se auttaa. Kun varmistumme, että kyseessä on sama henkilö, voimme laittaa vastauksen, jonka kirjoitimme alkuperäiseen kirjeeseen, myös tähän uuteen lyhyempään kirjeeseen.