Naisten Linja Chat

tiistaisin ja torstaisin klo 17-19

Naisten Linja Chat on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeville naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen. Sinun ei tarvitse miettiä, ovatko kokemuksesi henkistä nujertamista, fyysistä väkivaltaa, seksuaalista ahdistelua vai rajuksi yltynyttä riitaa. Väkivallan tekijä voi olla kuka vaan – puolisosi, entinen seurustelukumppanisi, naapurisi tai täysin tuntematon henkilö. Tai ehkä olet huolissasi läheisestäsi? Riittää, että haluat keskustella väkivallasta.

Chatissa vastaavat Naisten Linjan työntekijät ja Naisten Linjan kouluttamat vapaaehtoiset naiset. Keskustelut ovat luottamuksellisia eikä ip-osoiteesi tule missään vaiheessa Naisten Linjan tietoon. Päätät itse, kuinka paljon haluat itsestäsi kertoa.

Chat-ikkuna löytyy sivuston oikeasta alakulmasta. Saat keskustelunäkymän auki klikkaamalla chat-kehystä.  Voit ottaa yhteyttä chatin kautta, kun ruudussa näkyy teksti: päivystäjä on nyt paikalla. Keskusteluhistoria katoaa, kun suljet keskustelun chat-ikkunan oikeasta yläkulmasta löytyvästä x-painikkeesta.

Joskus päivystyksessä on ruuhkaa. Ethän lannistu, jos päivystäjämme on varattuna, vaan kokeile hetken päästä uudelleen päivittämällä sivu. Voit ottaa yhteyttä myös Nettikirje-palvelumme kautta tai soittamalla päivystysnumeroomme.

Naisten Linja kokoaa kuukausittain chatin kautta tulevista yhteydenotoista koosteen palvelun kehittämistä varten. Yksittäisiä keskusteluja ei voi tunnistaa koosteesta. Yksittäisiä keskusteluja ei säilytetä.