Naisten Linjan Chat

Tiistaisin ja torstaisin klo 17-19

Naisten Linjan Chat on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeville naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen. Sinun ei tarvitse miettiä, ovatko kokemuksesi henkistä nujertamista, fyysistä väkivaltaa, seksuaalista ahdistelua vai rajuksi yltynyttä riitaa. Väkivallan tekijä voi olla kuka vaan – puolisosi, entinen seurustelukumppanisi, naapurisi tai täysin tuntematon henkilö. Tai ehkä olet huolissasi läheisestäsi? Riittää, että haluat keskustella väkivallasta tai siihen liittyvästä huolesta.

Chatissa vastaavat Naisten Linjan työntekijät ja Naisten Linjan kouluttamat vapaaehtoiset naiset. Keskustelut ovat luottamuksellisia eikä ip-osoiteesi tule missään vaiheessa Naisten Linjan tietoon. Päätät itse, kuinka paljon haluat itsestäsi kertoa.

Chat-ikkuna löytyy sivuston oikeasta alakulmasta. Saat keskustelunäkymän auki klikkaamalla chat-kehystä.  Voit ottaa yhteyttä chatin kautta, kun ruudussa näkyy vaaleanpunaisessa palkissa teksti Naisten Linja chat. Keskusteluhistoria katoaa, kun suljet keskustelun chat-ikkunan oikeasta yläkulmasta löytyvästä x-painikkeesta.

Joskus päivystyksessä on ruuhkaa. Ethän lannistu, jos päivystäjämme on varattuna, vaan kokeile hetken päästä uudelleen päivittämällä sivu. Voit ottaa yhteyttä myös Nettikirje-palvelumme kautta tai soittamalla päivystysnumeroomme.

Naisten Linjan päivystäjät kirjaavat jokaisesta yhteydenotosta palveluseurantalomakkeen, johon kirjataan yhteydenotoista tietoja anonyymisti. Lomakkeissa kysytään mm. yhteydenottajan kokeman väkivallan muodoista, milloin väkivaltaa on tapahtunut ja siitä, mistä muualta yhteydenottaja on mahdollisesti saanut tukea tilanteen selvittämiseen ja sen käsittelemiseen. Naisten Linja ei kirjaa yhteydenottajista mitään henkilöllisyystietoja, vaikka ne tulisivat yhteydenotossa ilmi. Palveluseurantaa on tärkeä tehdä sen vuoksi, että saamme rakenteellista tietoa väkivallan yleisyydestä, sen aiheuttamasta tuen tarpeesta sekä palvelujemme tarkoituksenmukaisuudesta. Raportoimme palvelutilastoistamme vuosittain rahoittajillemme Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselle STEA:lle. Yksittäisiä lomakkeita pääsevät tarkastelemaan vain Naisten Linjan vaitiolovelvolliset työntekijät, eikä yksittäisistä yhteydenottajista raportoida eteenpäin kolmansille osapuolille. Kaikki seurantalomakkeisiin tallentamamme tieto on anonyymia.

Emme kerää henkilökohtaisia tietoja verkkosivuillamme käyvistä käyttäjistä. Käytämme Google Analytics -työkaluja tilastointiin, kuten siihen, kuinka monta vierailijaa sivuillamme käy kuukausittain.