Naisten Linja Chat

tiistaisin ja torstaisin klo 17-19

Naisten Linja Chat on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeville naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen. Sinun ei tarvitse miettiä, ovatko kokemuksesi henkistä nujertamista, fyysistä väkivaltaa, seksuaalista ahdistelua vai rajuksi yltynyttä riitaa. Väkivallan tekijä voi olla kuka vaan – puolisosi, entinen seurustelukumppanisi, naapurisi tai täysin tuntematon henkilö. Tai ehkä olet huolissasi läheisestäsi? Riittää, että haluat keskustella väkivallasta.

Chatissa vastaavat Naisten Linjan työntekijät ja Naisten Linjan kouluttamat vapaaehtoiset naiset. Keskustelut ovat luottamuksellisia eikä ip-osoiteesi tule missään vaiheessa Naisten Linjan tietoon. Päätät itse, kuinka paljon haluat itsestäsi kertoa.

Chat-ikkuna löytyy sivuston oikeasta alakulmasta. Saat keskustelunäkymän auki klikkaamalla chat-kehystä.  Voit ottaa yhteyttä chatin kautta, kun ruudussa näkyy teksti: päivystäjä on nyt paikalla. Keskusteluhistoria katoaa, kun suljet keskustelun chat-ikkunan oikeasta yläkulmasta löytyvästä x-painikkeesta.

Joskus päivystyksessä on ruuhkaa. Ethän lannistu, jos päivystäjämme on varattuna, vaan kokeile hetken päästä uudelleen päivittämällä sivu. Voit ottaa yhteyttä myös Nettikirje-palvelumme kautta tai soittamalla päivystysnumeroomme.

Naisten Linja kokoaa kuukausittain chatin kautta tulevista yhteydenotoista koosteen palvelun kehittämistä varten. Yksittäisiä keskusteluja ei voi tunnistaa koosteesta. Yksittäisiä keskusteluja ei säilytetä.

Naisten Linja kouluttaa vuosittain uusia vapaaehtoisia. Keväällä 2019 päivystystilanteita saattaa olla seuraamassa uusiksi päivystäjiksi valmistuvia harjoittelijoita. Kaikilla Naisten Linjan vapaaehtoisilla, myös harjoittelijoilla, on vaitiolovelvollisuus ja chat-keskustelut ovat luottamuksellisia.

Chat ikääntyneille

Perjantaina 10.5. klo 12-16
Perjantaina 17.5. klo 12-16

Naisten Linja ja Suvanto ry järjestämä Chat perjantaina 10.5. klo 12-16 ja perjantaina 17.5. klo 12-16 on tarkoitettu väkivaltaa ja kaltoinkohtelua kokeneille ikääntyneille ja heidän läheisilleen. Väkivaltaa ja kaltoinkohtelua voi esiintyä parisuhteessa, perheessä tai muussa läheisessä ihmissuhteessa.

Keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit kertoa juuri sen verran kuin itse haluat. Vastaajina toimivat Naisten Linjan ja Suvannon ammattilaiset. Chat-ikkuna löytyy Naisten Linjan eli tämän sivuston oikeasta alakulmasta.

CHAT-OHJEET

Tule Naisten Linjan kotisivulle perjantaina 10.5. tai 17.5. klo 12-16 osoitteeseen www.naistenlinja.fi. Chat-ikkuna löytyy etusivumme oikeasta alakulmasta. Saat keskustelunäkymän auki klikkaamalla chat-kehystä. Voit ottaa yhteyttä chatin kautta, kun ruudussa näkyy teksti: päivystäjä on nyt paikalla. Keskusteluhistoria katoaa, kun suljet keskustelun chat-ikkunan oikeasta yläkulmasta löytyvästä x-painikkeesta.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja voit itse päättää, kuinka paljon haluat kertoa itsestäsi. Sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi, paikkakuntaasi tai mitään muutakaan, mitä et itse halua. Sinun ei tarvitse määritellä, millaista kokemasi tai läheisesi kokema väkivalta tai kaltoinkohtelu on. Riittää, että haluat keskustella huolestasi.

Joskus päivystyksessä on ruuhkaa. Ethän lannistu, jos päivystäjämme on varattuna, vaan kokeile hetken päästä uudelleen päivittämällä sivu.

ETHÄN JÄÄ YKSIN MIETTIMÄÄN. OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.