Toistuvan korttimaksun sopimusehdot 1.3.2017 alkaen

Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lahjoittajan kortilta veloitetaan kuukausittain sovittu summa.

Varat käytetään Naisten Linjan toiminnan ylläpitämiseen, kehittämiseen sekä toiminnasta tiedottamiseen.

Lahjoitussumma valitaan liittymisen yhteydessä. Laskuttajana näkyy Naisten Linja Suomessa ry. Lahjoitus veloitetaan asiakkaan kortilta kuukausittain liittymispäivän mukaisesti. Lahjoitus näkyy laskulla tai tiliotteella viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Lahjoittaja voi muuttaa lahjoitussummaa ja veloituspäivää milloin tahansa ottamalla yhteyttä Naisten Linjaan.

Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Sen voi irtisanoa milloin tahansa ottamalla yhteyttä Naisten Linjaan toimisto@naistenlinja.fi / 09 436 1008.

Naisten Linja ei käsittele eikä tallenna lahjoittajan kortin numeroa missään vaiheessa. Nets takaa kortilla maksamisen turvallisuuden PCI DSS –sertifioidulla järjestelmällä (Payment Card Industry Data Security Standard). Naisten Linjan tietoon tulee ainoastaan kortin voimassaoloaika. Kortin vaihtuessa otamme lahjoittajaan yhteyttä, ja kerromme kuinka voi päivittää uuden kortin tiedot.

Kysymykset, lisätiedot ja muutokset:

toimisto@naistenlinja.fi

09 436 1008