Usein kysyttyjä kysymyksiä kuukausilahjoittamisesta

Miksi ryhtyisin kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana olet mukana toteuttamassa Naisten Linjan tehtävää tukea väkivaltaa pelkääviä naisia ja tyttöjä.  Naisten Linjan matalan kynnyksen palvelukokonaisuus pelastaa ihmishenkiä, ehkäisee väkivaltaa ja voimaannuttaa väkivaltaa kokeneita naisia ja tyttöjä. Lahjoittamalla olet mukana mahdollistamassa pitkäjänteistä auttamistyötä. Kuukausilahjoittaminen on kustannustehokkain ja helpoin tapa olla mukana tukemassa työtämme. Kuukausilahjoittajana olet naisten puolella, väkivaltaa vastaan.

Miten kuukausilahjoituksilla kerätyt varat käytetään?

Varat ohjataan Naisten Linjan palveluiden järjestämiseen ja kehittämiseen sekä palveluista tiedottamiseen.

Miten kuukausilahjoitus toimii?

Kuukausilahjoitus toimii kätevimmin pankki- tai luottokortilla. Halutessasi voit tehdä myös omassa pankissasi toistuvan maksusuorituksen.

Lahjoittaessasi kortilla voit valita maksatko ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella vai debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Kuukausilahjoittussopimuksen voit solmia syöttämällä valitsemasi kortin tiedot palveluntarjoajamme Netsin verkkolomakkeeseen ja hyväksymällä maksu- ja sopimusehdot. Ensimmäisen maksun varmistamiseen tarvitset myös henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

Kuukausilahjoituksen eräpäivä määräytyy sen päivän mukaan, jolloin syötät korttisi tiedot. Esimerkiksi jos ryhdyt kuukausilahjoittajaksi kesäkuun 26. päivä, on seuraava eräpäivä lahjoitukselle 26. heinäkuuta. Lahjoitus veloitetaan tililtäsi automaattisesti kuukausittain, joten korttitietojen syöttämisen ja maksusopimuksen solmimisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Maksu luottokortilla

Kun haluat käyttää kuukausilahjoittamiseen luottokorttia, tarvitset kortin etupuolelta löytyvää 16 merkin korttinumeroa sekä kortin kääntöpuolelta, löytyvää kolminumeroista tarkistuslukua (ks. kuva).

Maksu pankkikortilla

Mikäli haluat käyttää lahjoittamiseen pankkikorttia, tapahtuu maksu samoin kuin luottokortilla. Kortin etupuolelta löydät kortin numeron ja kääntöpuolelta tarkistusluvun.

Maksu pankkikortilla, yhdistelmäkortit

Käyttäessäsi kortin kääntöpuolelta löytyvää numerosarjaa, maksat ostoksesi pankkitililtäsi. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Kuva: Korttiturvallisuus

Korttimaksun maksu- ja sopimusehdot

En voi/halua käyttää pankki- tai luottokorttia lahjoittamiseen. Onko joku muu tapa ryhtyä kuukausilahjoittajaksi?

Voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi myös tekemällä omassa verkkopankissasi toistuvan maksusuorituksen.

  1. Tee omassa verkkopankissasi toistuva maksu tai suoritus
  2. Ilmoita tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH
  3. Lisää viitenumero: 7304
  4. Päätä sinulle sopiva summa ja eräpäivä

Millaista tietoa lahjoitusvarojen käytöstä saan Naisten Linjan kuukausilahjoittajana?

Saat kaksi kertaa vuodessa sähköpostitiedotteen varojen käytöstä ja toiminnan tuloksellisuudesta. Voit halutessasi peruuttaa tiedotteen tilaamisen milloin tahansa. Lisäksi saat tietoa Naisten Linja työstä ystäväkirjeessä, Facebookissa, Twitterissä ja muualla sosiaalisessa mediassa.

Kuinka pitkään minun pitää olla mukana kuukausilahjoittajana?

Voit irtisanoa kuukausilahjoituksen koska tahansa.

Kuinka muutan lahjoitustietojani?

Voit muuttaa yhteystietojasi, lahjoitussummaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@naistenlinja.fi tai soittamalla klo 9.00-16.00 numeroon (09) 584 50 290 (arkisin).

Miten toimin, jos vaihdan pankkia?

Jos teet lahjoituksesi pankki- tai luottokortilla, ota yhteyttä toimistoon, niin lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, josta pääset muuttamaan korttitietosi.

Miten voin irtisanoa kuukausilahjoitukseni?

Voit lopettaa kuukausilahjoituksen ilmoittamalla siitä Naisten Linjalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Korttilahjoituksen voimme katkaista (arkipäivisin) ilmoituspäivänä. Jos lahjoitat kuukausittain oman pankkisi toistuvilla maksusuorituksilla, voit purkaa maksun itse milloin tahansa omassa verkkopankissasi.

Kysymykset, lisätiedot ja muutokset:

toimisto@naistenlinja.fi

09 436 1008